"We are in the Animal World" eTwinning Projesine Katıldık!

Bu yıl İkizce İlkokulu olarak "We are in the Animal World" eTwinning projesine katıldık.

Projemiz hakkında Müdür Yetkili Öğretmenimiz Recai KARDAŞLAR; "Hayvanlar bizim en iyi arkadaşlarımızdır.  Hayvanları seven insanları sever projemizin ana hedef kitlesini oluşturuyor. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz çevrelerindeki hayvanları tanıyıp tanıtacak ve daha sonra onlar için atık malzemelerden barınaklar inşa edecekler. Sorumluluk duygusu yaratmak ve geliştirmek amacıyla hayvan sevgisi bilincini geliştiriyor ve onların ihtiyaçlarını gözeterek onları keşfetmek istiyoruzHayvanlar bizim en iyi arkadaşlarımızdır.  Hayvanları seven insanları sever projemizin ana hedef kitlesini oluşturuyor. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz çevrelerindeki hayvanları tanıyıp tanıtacak ve daha sonra onlar için atık malzemelerden barınaklar inşa edecekler. Sorumluluk duygusu yaratmak ve geliştirmek amacıyla hayvan sevgisi bilincini geliştiriyor ve onların ihtiyaçlarını gözeterek onları keşfetmek istiyoruz. Bu projede yer aldığımız için çok mutluyuz." dedi.

18-04-202218-04-202218-04-2022